BEDANKT AAN ONZE 450 VRIJWILLIGERS EN 1827 MARATHON LOPERS VOOR DEZE ONGELOOFLIJKE 4de BEER LOVERS’ MARATHON !

We zijn volop bezig met de voorbereiding van de Beer Lovers’ Marathon 2020. De datum van de volgende editie staat nog niet vast. Wij zullen jullie meer info delen in de loop van de volgende weken. Inschrijvingen zullen ten vroegste in September 2019 openen.

42 KILOMETERS EN ENORM VEEL FUN !

De Beer Lovers’ Marathon (Luik / België) is een loopwedstrijd van 42.195 km, beperkt tot een maximale tijd van 6.30 uur. Deze race is vooral bedoeld om leuk, feestelijk, en toegankelijk te zijn voor een gemotiveerde sporter.  Liefst zien we je daar zelfs verkleed: voor meer details zie ons thema.

Naast de gewoonlijke water- en voedselvoorziening elke 5km, kunnen alle hardlopers onderweg 15 verschillende Belgische bieren ontdekken en proeven (zonder enige verplichting natuurlijk).

Elke stop zal ook worden vergezeld door muzikale animatie (fanfare, percussionisten, DJ’s, …) om een onvergetelijke sfeer te garanderen en de marathonlopers tijdens hun inspanningen te motiveren!

INSCHRIJVINGEN VOOR DE 2020 EDITIE ZIJN NOG NIET OPEN (TEN VROEGSTE IN SEPTEMBER 2020)

BLM2020: INFO & INSCHRIJVINGEN

We zijn volop bezig met de voorbereiding van de Beer Lovers’ Marathon 2020. De datum van de volgende editie is nog niet besloten. Wij zullen jullie meer info delen in de loop van de volgende weken. Inschrijvingen zullen ten vroegste in September 2019 openen.

AFTERMOVIES

How to run the BLM

Content of your runner pack

Artist: Nico Legrain. Music copyright: Royaltee Free Music from Bensound.

BIER PROEVERIJEN