Volgende Beer Lovers’ Marathon = 29 Augustus 2021

INSCHRIJVINGEN ZIJN NU OPEN

Zoals beloofd zijn de inschrijving vanaf nu open!!! Dit jaar zullen de tickets worden verkocht via het Time2Race-platform, via deze link. U kunt een profiel aanmaken en u inschrijven voor het evenement Beer Lovers’ Marathons door de gewenste tickets te selecteren (Pasta Party, Marathon, Rondleiding). De Franse en Nederlandse versies van deze website komen er binnenkort aan, onze excuses voor de vertraging.

 

Bericht van 10/04/2021, nog steeds in een Covid-19 context

Hallo iedereen, beste marathoners, beste vrienden,

We hopen dat het goed met jullie gaat! Zoals wij allemaal, bent u vast ongeduldig om uw favoriete bezigheden te hervatten… Als u dit bericht leest, dan is dat omdat de Beer Lovers’ Marathon er één van is!

De volgende editie van de marathon is nog steeds gepland op 29 augustus in Luik. Hoewel we nog geen duidelijk zicht hebben op de sanitaire maatregelen van deze zomer en hun impact op ons evenement, hebben we besloten om de inschrijvingen op 7 mei te lanceren, met een aangepast terugbetalingsbeleid. Hier is de kalender voor de komende maanden:

Nog een paar extra details:

– Eind juni zullen wij aan alle lopers de details van de editie 2021 van de BLM meedelen, afhankelijk van de gezondheidsmaatregelen op dat moment. Het is mogelijk dat het aantal deelnemers tot een maximumaantal wordt beperkt. In dat geval krijgen de eerste inschrijvers voorrang, de anderen worden terugbetaald;

– Tot en met 1 juli aanvaarden wij alle annuleringen (om welke reden dan ook) en worden deze voor 100% terugbetaald (exclusief transactiekosten);

– Vanaf 2 juli kunnen ingeschreven lopers zich niet meer uitschrijven of op hun verzoek terugbetaald worden. In geval van annulering van de marathon zullen wij u zoveel mogelijk terugbetalen, afhankelijk van de reeds gemaakte kosten.

Wees er zeker van dat wij er alles aan zullen doen om ons evenement zo goed mogelijk te laten verlopen.

Tot dan, blijf trainen en hou onze lokale brouwers in leven!

Dank u voor uw vertrouwen en uw steun.

Het BLM-team

42 KILOMETERS EN ENORM VEEL FUN !

De Beer Lovers’ Marathon (Luik / België) is een loopwedstrijd van 42.195 km, beperkt tot een maximale tijd van 6.30 uur. Deze race is vooral bedoeld om leuk, feestelijk, en toegankelijk te zijn voor een gemotiveerde sporter.  Liefst zien we je daar zelfs verkleed: voor meer details zie ons thema.

Naast de gewoonlijke water- en voedselvoorziening elke 5km, kunnen alle hardlopers onderweg 16 verschillende Belgische bieren ontdekken en proeven (zonder enige verplichting natuurlijk).

Elke stop zal ook worden vergezeld door muzikale animatie (fanfare, percussionisten, DJ’s, …) om een onvergetelijke sfeer te garanderen en de marathonlopers tijdens hun inspanningen te motiveren!

Thema 2021: Circus

Goede doel (1 EUR/inschrijving): Les avions de Sébastien

Inschrijvingen zijn nu open!

BLM2020: INFO & INSCHRIJVINGEN

De volgende editie zal plaatsvinden op zondag 29 augustus 2021.

Alle details worden slechts eind juni gecommuniceerd, op basis van de covid maatregelen tegen dan…

Bedankt voor julllie begrip!

AFTERMOVIES

How to run the BLM

Content of your runner pack

Artist: Nico Legrain. Music copyright: Royaltee Free Music from Bensound.

BIER PROEVERIJEN

LOCATIE