Volgende Beer Lovers’ Marathon = 29 Augustus 2021

INSCHRIJVINGEN ZIJN NU OPEN

Zoals beloofd zijn de inschrijving vanaf nu open!!! Dit jaar zullen de tickets worden verkocht via het Time2Race-platform, via deze link. U kunt een profiel aanmaken en u inschrijven voor het evenement Beer Lovers’ Marathons door de gewenste tickets te selecteren (Pasta Party, Marathon, Rondleiding). De Franse en Nederlandse versies van deze website komen er binnenkort aan, onze excuses voor de vertraging.

 

Bericht van 29/06/2021, nog steeds in een Covid-19 context

Beste Beer Lovers’,

Het is al eind juni en tijd om jullie een update te geven over de organisatie van de Beer Lovers’ Marathon 2021.

We zijn blij jullie te kunnen meedelen dat vanaf 1 juli evenementen (buiten) tot 5000 personen toegelaten zijn in België. Dit betekent dat DE MARATHON op 29 AUGUST in LUIK zal plaatsvinden.

De regering zal op 19 juli nieuwe maatregelen aankondigen. Daarom zullen wij jullie op 27 juli een laatste update geven met de definitieve informatie over de editie van dit jaar.

Wij hebben de volgende wijzigingen ook besloten

> De 100% refund policy wordt verlengd tot 31 juli. Inschrijvingen kunnen jullie tot die dag annuleren met volledige terugbetaling van je ticket! (stuur ons gewoon een mailtje op registration@beerloversmarathon.be)

> Om jou en je vrienden op de beste manier te verwelkomen, hebben we besloten om de marathon te beperken tot 1500 lopers. Dit betekent dat er nog maar 600 borstnummers beschikbaar zijn! (en 200 pasta)

Ander goed nieuws:

> We leggen de laatste hand aan het parcours. Deze zal verschillend zijn dan vorig jaar.
> We werken samen met een circusschool om je het circusleven te laten beleven gedurende het hele weekend met live optredens.
> 16 brouwers zullen aanwezig zijn op de marathon en ook op onze eerste BEER LOVERS’ VILLAGE om jou en je vrienden te helpen gehydrateerd te blijven
> Foodtruck zal er ook zijn om je te helpen je koolhydraten op te laden.
> Live bands zullen het hele weekend aanwezig zijn om je de hele dag te vermaken!

Aangepaste kalender:

Nog een paar extra details:

– Op 27 juli zullen wij aan alle lopers de details van de editie 2021 van de BLM meedelen, afhankelijk van de gezondheidsmaatregelen op dat moment.

– Tot en met 31 juli aanvaarden wij alle annuleringen (om welke reden dan ook) en worden deze voor 100% terugbetaald (exclusief transactiekosten);

– Vanaf 1 augustus kunnen ingeschreven lopers zich niet meer uitschrijven of op hun verzoek terugbetaald worden. In geval van annulering van de marathon zullen wij u zoveel mogelijk terugbetalen, afhankelijk van de reeds gemaakte kosten.

Wees er zeker van dat wij er alles aan zullen doen om ons evenement zo goed mogelijk te laten verlopen.

Tot dan, blijf trainen en hou onze lokale brouwers in leven!

Dank u voor uw vertrouwen en uw steun.

Het BLM-team

42 KILOMETERS EN ENORM VEEL FUN !

De Beer Lovers’ Marathon (Luik / België) is een loopwedstrijd van 42.195 km, beperkt tot een maximale tijd van 6.30 uur. Deze race is vooral bedoeld om leuk, feestelijk, en toegankelijk te zijn voor een gemotiveerde sporter.  Liefst zien we je daar zelfs verkleed: voor meer details zie ons thema.

Naast de gewoonlijke water- en voedselvoorziening elke 5km, kunnen alle hardlopers onderweg 16 verschillende Belgische bieren ontdekken en proeven (zonder enige verplichting natuurlijk).

Elke stop zal ook worden vergezeld door muzikale animatie (fanfare, percussionisten, DJ’s, …) om een onvergetelijke sfeer te garanderen en de marathonlopers tijdens hun inspanningen te motiveren!

Thema 2021: Circus

Goede doel (1 EUR/inschrijving): Les avions de Sébastien

Inschrijvingen zijn nu open!

BLM2020: INFO & INSCHRIJVINGEN

De volgende editie zal plaatsvinden op zondag 29 augustus 2021.

Alle details worden slechts eind juli gecommuniceerd, op basis van de covid maatregelen tegen dan…

Bedankt voor julllie begrip!

AFTERMOVIES

How to run the BLM

Content of your runner pack

Artist: Nico Legrain. Music copyright: Royaltee Free Music from Bensound.

BIER PROEVERIJEN

LOCATIE